Reforma d'un àtic. Obertures i comunicació

I si li donem la volta? Així va començar la primera reunió amb els propietaris d’aquest habitatge.

D’aquesta pregunta al resultat final hi ha hagut un procés de creació, redistribució i treball en equip per tal d’arribar a la distribució adient.

Buscaven comunicació entre cuina i menjador disposant d’una certa intimitat i estètica. Sobretot amb practicitat per la vida quotidiana.

També necessitàvem millorar la sortida a la terrassa, ja que l’accés era a la part posterior del pis. S’ha aconseguit obrint una gran sala de jocs i estudi, comunicat amb el passadís, que trenca la llargada d’aquest. Estudi i terrassa es comuniquen amb una gran vidriera.

01-volta-ruminteriors02-volta-ruminteriors03-volta-ruminteriors04-volta-ruminteriors05-volta-ruminteriors06-volta-ruminteriors07-volta-ruminteriors08-volta-ruminteriors09-volta-ruminteriors10-volta-ruminteriors11-volta-ruminteriors12-volta-ruminteriors13-volta-ruminteriors14-volta-ruminteriors15-volta-ruminteriors16-volta-ruminteriors17-volta-ruminteriors18-volta-ruminteriors19-volta-ruminteriors20-volta-ruminteriors21-volta-ruminteriors
01-volta-ruminteriors02-volta-ruminteriors03-volta-ruminteriors04-volta-ruminteriors05-volta-ruminteriors06-volta-ruminteriors07-volta-ruminteriors08-volta-ruminteriors09-volta-ruminteriors10-volta-ruminteriors11-volta-ruminteriors12-volta-ruminteriors13-volta-ruminteriors14-volta-ruminteriors15-volta-ruminteriors16-volta-ruminteriors17-volta-ruminteriors18-volta-ruminteriors19-volta-ruminteriors20-volta-ruminteriors21-volta-ruminteriors