RUMINTERIORS

INTERIORISME | DISSENY

Estudi d'Interiorisme a Barcelona

A Ruminteriors oferim un servei integral d’interiorisme i creació d’espais, reformes integrals, disseny de mobiliari i renderització per a projectes propis i aliens.

Som un estudi professional d’interioristes que des del 1998 hem consolidat la nostra experiència duent a terme un ampli ventall de projectes, treballant estretament amb un equip industrial que executen els nostres projectes amb rigor, serietat i professionalitat, amb la col·laboració d’arquitectes i enginyers per a les obres de més envergadura.

Què fa únic el nostre estudi d'interiorisme?

La nostra feina diària es resumeix en il·lusió, ambició i esforç. Això, unit a la creativitat, la funcionalitat, el respecte pels espais, la professionalitat i l’atenció personal al client, ens fan un estudi d’interiorisme referent a Barcelona.

Ens agrada conèixer el client, asseure’ns amb ell, que ens expliqui la seva idea i com li agradaria plasmar-la. Us convertim en part activa del projecte. D’aquesta manera, aconseguim fer projectes de qualitat.

Els nostres serveis d'interiorisme a Barcelona

Per desenvolupar els nostres projectes, busquem solucions que aportin funcionalitat, que siguin originals, avantguardistes i que tinguin un marcat caràcter estètic, sense deixar de banda les característiques especials de cada espai.

Creem solucions a mida, adaptant l’espai a l’estil i la personalitat de cadascun dels nostres clients. Ho aconseguim gràcies a la realització d’un estudi detallat de la distribució de l’espai i el mobiliari actual, la ubicació, les dimensions i la il·luminació, per traçar els plànols del futur projecte.

A Ruminteriors utilitzem les tècniques més innovadores del sector decoratiu.

Ens encarreguem d’escollir els materials del futur mobiliari, a més de dotar de sentit la distribució dels mateixos a les diferents estades.

Duem a terme projectes on realitzem canvis a l’estructura per millorar la distribució, la funcionalitat i dotar de seguretat o disseny a l’espai.

Busquem, sobretot, garantir l’estabilitat i la resistència mecànica, les millors condicions respecte als requisits bàsics actuals, segons les normatives vigents i l’adequació funcional.

Un dels nostres punts forts és el disseny del mobiliari. Servim com a font d’inspiració per crear el vostre propi espai personal.

El nostre equip de dissenyadors, transgressors ia sempre a l’avantguarda, són el perfecte nexe entre la innovació, allò estètic i allò artístic.

Com a especialistes en renderitzat 3D per a interiors, oferim un servei que permet als nostres clients visualitzar amb precisió com serà el vostre espai abans de la construcció.

Utilitzem eines d’última generació per crear models 3D detallats de l’espai, incloent-hi mobles, il·luminació, textures i materials, i després generar imatges fotorealistes que reflecteixen tots els elements decoratius.

Descobreix els nostres projectes d'interiorisme a Barcelona

Oferim projectes que serveixin tant de lloc on passar el teu dia a dia com el teu refugi, on la pau i la tranquil·litat regnen per sobre de tot.

Tots els nostres projectes tenen un distintiu d’originalitat i un acabat impecable. Si esteu interessats en conèixer tots i cadascun dels treballs que hem desenvolupat a Ruminteriors, podeu accedir als nostres projectes i inspirar-vos per dur a terme aquesta reforma d’interiorisme a Barcelona que tant anheles.

Mobiliari casa unifamiliar
Mobiliari per a una casa unifamiliar
Projecte de disseny de mobiliari i il·luminació per a un habitatge unifamiliar. Tot el projecte s’ha treballat amb la màxima rigorositat perquè el resultat final…
Funcionalitat del dia a dia
En aquest pis sí que va fer un bon canvi d’imatge, però també una adequació a la vida del propietari i del seu fill. Comencem…
Refugi: cases que transmeten pau
Al mig del Montseny trobem aquest refugi; una casa particular al bosc. Un refugi de pau i tranquil·litat. Aquesta casa tenia una cuina antiga i…

LA NOSTRA EXPERIÈNCIA I CLIENTS ENS AVALEN

A Rumco & Ruminteriors tenim una experiència de més de 20 anys on hem ajudat més de 500 clients a dur a terme els seus projectes en reformes i construcció.

Prioritzem les necessitats i objectius dels nostres clients per la qual cosa realitzem serveis on l’alta qualitat i el resultat són imprescindibles per complir els nostres valors i filosofia d’empresa.

A més, això ho aconseguim dins dels terminis i pressupostos acordats amb el client en una fase inicial, per així oferir un servei de confiança sense fallar allò acordat.

Podem donar garanties tan altes gràcies al nostre gran equip de professionals altament capacitats i especialitzats a la seva àrea de treball, i als fundadors i directors de Rumco&Rumiteriors Anna, Xavi i Marc, que lideren amb molt èxit i efectivitat els projectes.

Per acabar, els nostres serveis són altament propers, on no et sentiràs mai sol, sinó que t’acompanyarem en tot el procés donant-te suport constant i responent les teves preguntes o inquietuds que et puguin generar intranquil·litat.

Carles Castellón Almirall
Carles Castellón Almirall
Un equip molt profesional i bones persones!!! Molt contents amb la reforma de cuina oberta a menjador i lavabo.
Juan Carlos M
Juan Carlos M
Son muy profesionales y trabajan muy bien. Estamos muy contentos con las reformas que nos han hecho.
Francesc Gibert Nicolas
Francesc Gibert Nicolas
Grans profesionals. Reforma acabada amb qualitat d'acabats i fins l'últim detall. 100% recomanables.
Marian Dinarès i Argemí
Marian Dinarès i Argemí
Agencia d'interiorisme amb molt bon gust. Orienten amb criteri i ens han sabut interpretar els nostres gustos. Diligents amb el seguiment d'obra.

BLOGS

Tendències actuals en cuines
  • Disseny d'Interiores ·
En aquest article ens agradaria parlar d'un dels llocs que molts de nosaltres més utilitzem, i molts altres, encara que no ens agradi massa sabem que és un lloc imprescindible. Avui, volem parlar de la cuina.
como combinar dos suelos diferentes
Com combinar dos sòls diferents
  • Disseny d'Interiores ·
En aquest article ens agradaria parlar d'un dels llocs que molts de nosaltres més utilitzem, i molts altres, encara que no ens agradi massa sabem que és un lloc imprescindible. Avui, volem parlar de la cuina.
Tendències actuals en banys
  • Disseny d'Interiores ·
En aquest article ens agradaria parlar d'un dels llocs que molts de nosaltres més utilitzem, i molts altres, encara que no ens agradi massa sabem que és un lloc imprescindible. Avui, volem parlar de la cuina.

Pressupost d'interiorisme sense compromís

Contacta’ns a través del següent formulari o enviant un email a info@ruminteriors.com indicant el motiu de la teva consulta.

Del vall, 5 4rt
08221 Terrassa
93 789 46 75
info@ruminteriors.com

SUBSCRIU-TE PER TOTES LES NOVETATS

Necessites un servei de
reformes a Barcelona?

Tenim molt més que oferir-te. Si vols que una empresa de reformes a Barcelona assumeixi un projecte personal i creatiu, amb tot el rigor i la professionalitat que ofereix el nostre equip, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres, a Rumco sabem com rehabilitar el teu habitatge per crear espais íntims i funcionals .